09 maart 2008:

Eindelijk is het dan zover. Na vaak te hebben gezegd "we komen snel bij jullie aan" is het er nu dan toch van gekomen. Op bezoek bij de familie van Leeuwen en hun Teun. Bijna zou het op het laatste moment niet doorgaan omdat het weer even niet mee wilde werken. Na kort telefonisch overleg hebben we toch besloten om naar Vlaardingen te vertrekken.

De ontvangst was allerhartelijkst en Teun was behoorlijk onder de indruk van de invasie. Wij zijn namelijk niet alleen gekomen maar hebben onze, inmiddels drie, honden ook meteen maar meegenomen. Dit uiteraard in overleg! Onze Lucka was net twee weken van de loopsheid af en Teun meende dat er nog wel wat te halen viel. Dat heeft hij dus de hele dag vol gehouden totdat we weer rustig in de strandtent zaten. Toen ging ook bij Teun het licht uit.

We hebben erg genoten van de lange strandwandeling die ondanks de weersverwachting toch redelijk droog was. Na de wandeling nog een tweetal uurtjes bijkomen in de strandtent en lekker wat eten. Al met al een dag die zeker de moeite van het rijden waard was en die we graag nog een keertje over doen, maar dan lekker in de zomer bij stralend strandweer.

Wij hebben begrepen dat Teun mee gaat lopen tijdens de hondenshow in Goes op zondag 07 april. Wij wensen hem en zijn baasjes veel succes tijdens de keuring.

(Helaas hebben we geen foto's van deze leuke dag. Volgende keer beter)

TERUG