Voor iedereen die dit nog niet wist, even het volgende krantenbericht

KRANTENKNIPSEL  

Hallo Langhaar fans,

Het is weer tijd voor het laatste nieuws. Ik kan U vertellen dat de berichten uit het land m.b.t. de forelschimmelroedel positief zijn. Veel van de honden volgen een of andere cursus en laten daar zien dat ze leergierig zijn en snel iets nieuws leren.

Om elkaar wat meer op de hoogte te houden heb ik een nieuw onderdeel aan de site toegevoegd nl;

ROEDELRODDELS

Dit onderdeel bevat berichtjes en foto's die we hebben ontvangen van de baasjes van onze honden.

Bultjes ontdekt bij Lexie, controle bij dierenarts in Maart:

Enige tijd geleden hebben wij hebben wij een paar bultjes ontdekt bij Lexie, inmiddels zijn we op controle geweest bij de dierenarts. Lees HIER het hele verhaal!

Stuka van de Forelschimmel terug op het oude nest:

Helaas heeft een van de nieuwe baasjes door omstandigheden haar lieveling aan ons terug moeten doen. Wij hebben haar uiteraard liefdevol opgenomen in onze roedel en proberen haar weer in het gareel te krijgen. Lees HIER het verhaal.

Tentoonstellingen:

De eerste kennismaking van Dyson met een keurmeester is inmiddels gebeurt. Niet alleen Dyson maar ook Stuka en Teun zijn aangetreden in de ring. Omdat Lexie voldoende hersteld was van haar zwangerschap hebben wij haar ook ingeschreven. Meer hierover volgt in een verslag geschreven door Ellen.

Verslag Clubmatch 2007

Nestkeuring 09 September 2007:

Op Zondag 09 September zijn de nesten gekeurd die geboren zijn in de tweede helft van 2006. Dus ook de pups van Birko en Lexie zijn door keurmeester Hans Hoefsloot aan een kritische keuring onderworpen.

Verslag Nestkeuring

WINNER Amsterdam 25 November 2007:

Op zondag 25 November hebben Lexie, Dyson en Lucka deelgenomen aan de WINNER in Amsterdam. Met enige trots kan ik melden dat we zeer succesvol zijn geweest. Lees alles hierover op de onderstaande link!

Verslag WINNER 2007

PAASSHOW Leeuwarden 24 maart 2008:

Op maandag 2e paasdag hebben Lexie, Dyson en Lucka deelgenomen aan de PAASSHOW in Leeuwarden. Ook hier hebben we weer goede resultaten geboekt. Lees alles hierover op de onderstaande link!

Verslag PAASSHOW 2008

Clubmatch 2008 te Asperen:

Op Zaterdag 21 juni werd de Clubmatch gehouden in het bekende sportcentrum te Asperen. De opkomst onder de "Forelschimmels" was behoorlijk. Ook de behaalde resultaten mochten er zijn. Meer hierover op de onderstaande link!

Verslag Clubmatch 2008

WINNER Amsterdam 30 November 2008:

Op Zondag 30 November hebben Lucka en Dyson deelgenomen aan de WINNER in Amsterdam. Ook Tommy van de Forelschimmel was ingeschreven in de Open klasse. Over de behaalde resultaten leest U meer via onderstaande link!

Verslag WINNER 2008

Clubmatch 2009 te Asperen:

Op Zaterdag 20 juni werd de Clubmatch gehouden in het bekende sportcentrum te Asperen. De opkomst onder de "Forelschimmels" was behoorlijk. Ook de behaalde resultaten mochten er zijn, met een toch wel bedenkelijke beoordeling van Lexie. Meer hierover op de onderstaande link!

Verslag Clubmatch 2009

Teun van de Forelschimmel Nederlands Kampioen:

Op Zondag 30 augustus is Teun, in Rotterdam, wederom B.O.B. geworden, waarmee hij zijn laatste punt voor de titel Nederlands Kampioen heeft behaald. Wij feliciteren Roel en zijn familie met het behaalde resultaat.

Teun van de Forelschimmel Ned. Kamp.

 

  TERUG