We hebben de afgelopen tijd een aantal bezoekjes afgelegd. Hieronder volgt het verslag van Ellen!

        Op bezoek bij "onze" pups     Op bezoek bij Teun

 

Anna Melanie:    (dec. 2006)  

FOTO'S

Anna is helemaal zindelijk sinds een tijdje, kan inmiddels goed een paar uur alleen zijn zonder helemaal in de stress te raken of dingen te slopen, is inmiddels ook al gewisseld van alle tanden & kiezen en verder enorm levenslustig & zeer alert. Op de cursus doet ze het goed maar is snel snel verveeld waardoor je constant de aandacht moet vasthouden. Wij hebben er enorm plezier aan & Anna met ons (heb ik de indruk).

 

Duco:

FOTO'S

Hoi,

We vonden het zondag hartstikke leuk dat jullie er waren. Hier een paar foto’s. Ben met Duco naar de dierenarts geweest. Hij heeft een kneuzing op zijn bovenarm en bijbehorende spieren. Mag hij gewoon belasten en gaat vanzelf over, maar de dierenarts gaf aan dat hij een stevige klap had gemaakt. Nou, en meteen van die pipetjes aangeschaft, zullen de teken niet leuk vinden.

Als jullie nog een paar foto’s hebben, zie ik ze graag. Tot ziens… en groeten aan de hele familie.

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Ingrid (12-06-2007)

 

Stuka:

FOTO'S                              

Hallo Ellen en Eric, (25-06-2007)

Hierbij de beoordeling van Stuka en ik had ook nog een mooie foto, misschien iets voor op de site.

Groetjes en een poot van Stuka,  Anja     

 

 

Nordy Albert:

FOTO'S

Hier weer eens een berichtje over onze Nordy! We hebben hem nu 4 weken, het is niet te geloven, het gaat fantastisch!! Waar zal ik beginnen.
Nordy is nu volledig zindelijk! Dag en nacht. 's-Avonds gaan we tegen 11 uur naar bed. Hij gaat dan op zijn plaats en we horen hem pas weer tegen 7 uur. Gauw naar buiten. Dan heeft hij ook zo'n honger!! Want eten kan hij als een wolf. Het eten week ik nog steeds. Hij valt aan en
heeft het zo op! Aan de lijn lopen gaat steeds beter. Eerst wilde hij niet van huis, maar nu krijgt hij er lol in. In de auto gaat het prima. We zijn ook al 2 keer naar de pup cursus geweest. Dat was voor hem een tegenvaller. Hij dacht daar even met het hele spul te kunnen stoeien.
Maar spelenderwijs leert hij snel. Het is zo leuk om met hem bezig te zijn!! Het zijn een intensieve 4 weken geweest maar we hebben al zo veel bereikt!! Ja allemaal lof dus voor onze mooie en lieve makker! Het vacht wordt nog steeds donkerder. Een mooie vleug wit op de rug, jullie zullen zien, een plaatje! En of het een olifant wordt..... we twijfelen nog steeds een beetje!! O o wat groeit hij toch hard en in zo'n snelle tijd! Eerst kon hij met gemak op 1 kussen, nu zijn er al 2 nodig!! Op de grond kan ook goed maar dit is zo lekker!!

 

Heer Ollie:

FOTO'S

Bedankt voor het toezenden van mijn stamboom! Nu weet ik tenminste waar ik vandaan kom! Ik heb het in Harmelen erg naar mijn zin. De puppylessen vind ik heel leuk, want bij iedere opdracht krijg ik brokjes, dus dan wil ik wel mijn best doen.

Deze week zaten er zwanen ik de sloot langs onze tuin; erg interessant!

Gisteren ben ik voor het eerst naar het strand geweest. Ik heb veel honden ontmoet. De zee vond ik wel leuk, maar je krijgt er wel natte poten van. Er was veel te beleven, lekker spelen en veel nieuwe luchtjes. Mijn baas heeft foto's van mij gemaakt.

Vandaag heb ik een grote vergissing gemaakt; ik was aan het spelen met andere honden en ineens lag ik in de sloot! Ik dacht dat je op dat gras, dat op het water ligt, ook kunt lopen, maar dat bleek kroos te zijn, dus moest ik weer op de foto. Ik moest nu ook voor het eerst onder de douche. Mijn bazen hebben het maar druk met mij.

Misschien komen we over een poosje eens langs, dan kunnen jullie zien hoe ik gegroeid ben. Ik weeg nu 13,5 kg.

 

Baasje heer Ollie. (10-06-2007)

Dag Eric en Ellen,

Even een berichtje van mij. Ik liep onlangs in de tuin van mijn baas en zag daar aan de slootkant een paar eenden zitten. Het water liep me in de bek. Heb ze maar mooi weggejaagd!. Bedankt voor jullie kaartje. Mijn baasje kan jammer genoeg niet met me meekomen op 9 september. Hij heeft dan een fietsweekend van zijn werk. Mijn vrouwtje komt wel.

Het kleed in de woonkamer ziet er goed uit, dus mijn broer Dyson hoeft zich geen zorgen te maken.

Groeten en een poot van Ollie, ook aan ma en broer!

 

TERUG