23 juni 2007  KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH  te Asperen;

 

Groot SUCCES voor “Van de Forelschimmel”

 

Drie van Lexie's pups en Lexie zelf hebben meegedaan aan de clubmatch van de langhaar vereniging. Dat het zo’n succes zou worden voor onze pups hadden wij natuurlijk alleen maar kunnen dromen.

STUKA, TEUN en onze DYSON hebben meegedaan in de puppyklasse. ( van 6 tot 9 maanden)

 

In de teven puppyklasse deden drie dames mee en STUKA heeft de eerste plaats behaald. Het vrouwtje van Stuka wilde zelf liever niet de ring in met Stuka dus heb ik het gedaan. Het is een fantastisch gevoel om met een kind van onze Lexie de eerste plaats te behalen. Dan sta je echt helemaal te stralen van trots! En het vrouwtje van Stuka was natuurlijk ook heel erg trots op haar meisje!

 

 

In de reuen puppyklasse deden in totaal 5 reuen mee en TEUN heeft de eerste plaats behaald en onze DYSON werd tweede. Heel leuk om te weten is dat op de derde plaats ook een zoon van Birko van het Westervlier stond. 

 

 

Graag wil ik via deze weg de baasjes van Stuka en Teun bedanken dat jullie naar deze dag zijn gekomen met jullie kanjers! Twee Forelschimmels op de eerste plaats is natuurlijk voor ons als fokker fantastisch! 

 

Tevens willen wij Albert Oplaat, fokker van Lexie, bedanken voor zijn hulp bij het fokken van ons eerste nest.

 

Lexie;

 

Lexie heeft meegedaan met de Teven Openklasse vanaf 15 maanden.

Op het laatste moment hebben we Lexie nog ingeschreven. Wij hadden namelijk niet verwacht dat ze al weer in goede conditie zou zijn na elf pups. Ik kreeg een compliment van de keurmeester dat ze er, 8 maanden na de bevalling, weer zo goed uitzag. Lexie werd beoordeeld met een “zeer goed” .

In het rapport staat o.a.; Bij gangwerk meer stuwing gewenst. Zelf denk ik dat dit komt doordat Lexie al twee maanden aan de riem moet lopen van de dierenarts. Ze heeft te wild gespeeld met Dyson en haar rechter voorpoot geblesseerd. Op foto’s is niets te zien dus het is waarschijnlijk een peesje of zoiets. Dit moet door een lange periode van rust weer overgaan. Ik heb dus met Lexie niet kunnen fietsen. Gezien deze blessure en de recente bevalling ben ik toch erg blij met deze beoordeling. 

 

Groetjes Ellen.

 

TERUG