21 juni 2008  KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH  te Asperen;

 

Successen voor “Van de Forelschimmel”, maar vooral een gezellig weerzien.

Wederom waren de "Forelschimmels" goed vertegenwoordigd op de Clubmatch.

En de deelname was niet zonder succes. Hierover meer verderop in dit verslag.

Voorafgaand aan de keuringen hadden we even tijd om gezellig bij te kletsen. We hadden snel wat stoelen geclaimd en ons plekje in de sporthal veilig gesteld. Ook Lexie was zichtbaar onder de indruk van deze ontmoeting!

          

Omdat drie honden behoorlijk bewerkelijk zijn mocht Dyson regelmatig in zijn Bench verblijven. Dit is voor hem allerminst een straf. Hij voelt zich hierdoor meer op zijn gemak en hoeft niet steeds elke andere hond te verjagen. Lexie heeft nog even een goed gesprek met het baasje van Tommy over de voortgang van de Jachttraining.

             

Naast onze eigen roedel waren ook Teun, Tommy en Thuran vertegenwoordigd.

       

Dat we niet allemaal concurrenten van elkaar zijn mag duidelijk zijn. Maar als we tegen elkaar in de ring staan is er uiteraard wel enige onderlinge strijd aanwezig. Iedereen vind natuurlijk zijn/haar hond de mooiste van allemaal.

Helaas geldt ook hier; er kan er maar een de winnaar zijn. In dit geval werd Thuran 3e met de beoordeling UITMUNTEND. Teun werd als eerste geplaatst met de beoordeling UITMUNTEND.

Ook bij de teefjes JONGE HONDEN was er succes voor de Forelschimmel. Hier streed Lucka mee om de prijzen en ondanks de problemen met voorbrengen wist zij de eerste plaats te behalen.

TERUG